Koken met passie

Borrels

Iedere borrel kent zijn eigen style, lekker happen of toch iets mee uitstraling? U verzorgt zelf de dranken? Alles is mogelijk bij Ad Brak Catering, hier een kleine greep uit onze keuken, u kunt zelf uw borrel samenstellen;

Aanvang garnituur;

  • Ambachtelijke zoute koekjes en luxe notenmelange
  • Streekproducten; Plankje met locale Kaas en worst geserveerd met diverse dips en brood
  • Tapas; Mooie borden bestaande uit; gemarineerde olijven, luxe notenmelange, Spaanse worst, gevulde eieren en met kruidenkaas gevulde pepadewpepers

Koude hapjes

  • Lolly van gerookte kip met zongedroogde tomaat en Italiaanse kruiden
  • Gebakken Medeterane gamba op een spiesje gepresenteerd
  • Carpacciorolletje met pestocreme en oude Reypenaarkaas
  • Crostini met gerookte zalm en kwartelei
  • Crostini met een luchtige mousse van peperpaté
  • Kalfs tartaar met tuinkers en roze peper
  • Traditioneel gevuld eitje; ouderwets lekker! (Veg)
  • Roulleaux van geroosterde paprika en crème van piment(Veg)

Luxe amuses in glaasjes (koud)

  • Gerookte eendenborst op een bedje van rode uienchutney
  • Huisgemarineerde zalmfilet met zoetzure komkommer
  • Soepje van geroosterde pompoen, gepofte knoflook en basilicumolie
  • Zacht gegaarde kalfslende met salade en truffel

Warme hapjes

  • Oud Hollandsche bitterbal met mosterdmayonaise
  • Kleine loempiaatjes met Thaise chilisaus (Veg)
  • Oosters kipsateetje teriaky
  • Ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
  • Gefrituurde kaasstengel met Goudse boeren kaas
  • Heerlijke balletjes van kipgehakt in een pikante tomatensaus
  • Gebakken met geitenkaas gevulde dadels in spek

Voor de lekkere trek en afsluiters

  • Puntzakje Vlaamse frites met Zaanse mayonaise
  • Broodje beenham geserveerd met een mosterdsaus
  • Oosters gemarineerde kipsate, geserveerd met stokbrood, pindasaus en huzarensalade
  • Frisse en eigentijdse fingersandwiches met vers beleg zoals; gerookte zalm, boerenkaas, gerookte kip, roombrie en Italiaanse ham

 

 

Homepage