Iedere borrel kent zijn eigen style, lekker happen of toch iets mee uitstraling? U verzorgt zelf de dranken? Alles is mogelijk bij Ad Brak Catering, hier een kleine greep uit onze keuken, u kunt zelf uw borrel samenstellen;
Aanvang garnituur;
- Ambachtelijke zoute koekjes en luxe notenmelange
- Streekproducten; Plankje met locale Kaas en worst geserveerd met diverse dips en brood
- Tapas; Mooie borden bestaande uit; gemarineerde olijven, luxe notenmelange, Spaanse worst, gevulde eieren en met kruidenkaas gevulde pepadewpepers
Koude hapjes
- Lolly van gerookte kip met zongedroogde tomaat en Italiaanse kruiden
- Gebakken Medeterane gamba op een spiesje gepresenteerd
- Carpacciorolletje met pestocreme en oude Reypenaarkaas
- Crostini met gerookte zalm en kwartelei
- Crostini met een luchtige mousse van peperpaté
- Kalfs tartaar met tuinkers en roze peper
- Traditioneel gevuld eitje; ouderwets lekker! (Veg)
- Roulleaux van geroosterde paprika en crème van piment(Veg)
Luxe amuses in glaasjes (koud)
- Gerookte eendenborst op een bedje van rode uienchutney
- Huisgemarineerde zalmfilet met zoetzure komkommer
- Soepje van geroosterde pompoen, gepofte knoflook en basilicumolie
- Zacht gegaarde kalfslende met salade en truffel
Warme hapjes
- Oud Hollandsche bitterbal met mosterdmayonaise
- Kleine loempiaatjes met Thaise chilisaus (Veg)
- Oosters kipsateetje teriaky
- Ambachtelijke bitterballen met mosterdmayonaise
- Gefrituurde kaasstengel met Goudse boeren kaas
- Heerlijke balletjes van kipgehakt in een pikante tomatensaus
- Gebakken met geitenkaas gevulde dadels in spek
Voor de lekkere trek en afsluiters
- Puntzakje Vlaamse frites met Zaanse mayonaise
- Broodje beenham geserveerd met een mosterdsaus
- Oosters gemarineerde kipsate, geserveerd met stokbrood, pindasaus en huzarensalade
- Frisse en eigentijdse fingersandwiches met vers beleg zoals; gerookte zalm, boerenkaas, gerookte kip, roombrie en Italiaanse ham