Sommige gelegenheden vragen om iets bijzonders. Geniet gedurende de gehele avond van gastronomische uitspattingen van de Ad Brak Catering. Wij serveren u een smakelijk 7 gangen diner op mooi en eigentijds servies, uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn.
- Zacht geaarde kalfslende, dungesneden en geserveerd met rucolasalade, zongedroogde tomaat, oude Reypenaarkaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
- Cappuccino van geroosterde pompoen en gepofte knoflook, geserveerd met uitgebakken spekjes en een vleugje basilicumroom
- Stapelaar van gemarineerde zalm en gebakken gamba’s geserveerd met een frisse komkommerspaghetti en kerriemayonaise
- Gebakken eendenborst op een bedje van rode uien marmelade en een saus van Ruby port
- Rosé gebraden ossenhaas , geserveerd met een aardappeltaartje en truffeljus
- Locale kaasjes, geserveerd met chutney en vijgenbrood
- Wiskeytumbler met gemarineerd rood fruit ‘Romanoff” geserveerd met een bolletje champagne sorbetijs
Sitting Diner
Wij plaatsen mandjes brood op tafel voorzien van kruidenboter en roomboter
Rundercarpaccio, geserveerd met rucola, zongedroogde tomaat, oude kaassnippers, pijnboompitten en truffelmayonaise
Of
Palet van gemarineerde zalm, Hollandse garnalen en Thaise gamba’s,
xxxxxx
Gebakken varkenshaasmedaillons in katenspek, geserveerd met een milde pepersaus
geserveerd met Vlaamse frites, verse groente en rauwkostsalade
Of
Noorse zalmfilet geserveerd met een kruidenkorst en zachte botersaus
geserveerd met Vlaamse frites, verse groente en rauwkostsalade
xxxxx
crème brulee van ananas en boerenjongens, geserveerd met boerenvanille-ijs en een amandelkletskop